خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
*
اخبار : لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید! سپتامبر 07, 2010, 03:43:40
فروم هواداران حبیب  |  آلبوم های حبیب  |  ایران بانو  |  موضوع: بررسی آلبوم جستجوی پیشرفته
  0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه 1
نويسنده
موضوع: بررسی آلبوم  (دفعات بازدید: 330 بار)
« : ژانویه 02, 2010, 10:25:58 »
ashkan آفلاین
مدیر کل انجمن
کاربر جدید
جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

ديدن مشخصات WWW

این بارآلبومِ ایران بانو:
آلبومی مبهم،دارای دوگانگییه بیسابقه،ازکمپانیِ جاویدان پروداکشن که بهمراه ورد میوزیک پروداکشن از شغلهای جدیدحبیب بحساب میان.
به گفته ی خودحبیب آلبوم ایران بانو بدلایل همان شغلهای بالا فدا شده تاراهی بشه واسه دیگرافرادکه جرئت کنند بیان مثل حبیب آزاد وبدورازهرقیدوبندکارهنری خودشون رو ادامه بدن.
آلبومی دارای10 آهنگ که ازدونسل ودودسته اند:
یکی ازجذابیتهای کارهای حبیب این بود که وقتی شما یک آلبوم روبرای گوش دادن انتخاب میکنین وآهنگهای اون آلبوم رو گوش میدن متوجه پیوندی خاص بین تمامی اجزای آلبوم میشین از جمله سبک،شعر(شعرهادرتضادباهم نیستند وهمخوانی خوبی دارن)،ساز مورد استفاده و حتی این مسائل درویدئوهایی که برای اون آلبوم گرفته میشه تاثیر میذاره اما:
حالا میبینیم که ویدئوایران بانو هیچ رابطه ی ملموسی نداره شعرها هرکدوم باب تازه ای دارند و خلاصه ازهردری سخنی......
موسیقییه خاص و سبک خاصی برای جمع کل آلبوم نمیشه درنظر گرفت.
البته من میدونم دلیل اصلی همان فدایی بودن آلبوم که حبیب اینجا یه زرنگی کرده.
کمبودوقت یک عامل دیگه واسه این آشوفتگی بحساب میاد چون ساختن آهنگهایی متفاوت ودورازهم برای دو آلبوم درهرسال همینطور اعتقاد خاصی که حبیب برای گرفتن ویدو داره و معمولا یا ویدئو نمیده یا ویدئویی که میسازه تک و نوینه باگروهای خارجی کار میکنه واسه کاراش خرج میکنه و..... من فکر میکنم حبیب برای زندگییه شخصیش وقت کم میاره و آدم خسته میشه کما اینکه حواست باید به پسری باشه که اگه ولش کنی میخواد دنیارو با امکولسوم زیرورو کنه واقعا اینطوره!نظرشماچیه؟
خارج شده است

چاپ صفحه  صفحه 1
فروم هواداران حبیب  |  آلبوم های حبیب  |  ایران بانو  |  موضوع: بررسی آلبوم « قبلی بعدی »
پرش به :